Navigatie

Larutan Dirt Torpedo 5x54 Drew Estate

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 7,20 (inclusief 21% BTW)
Aantal

De Dirt Torpedo heeft een maat van 5x 54

Een zoete sigaar waarvan het binnengoed is gemengd met pijptabak

Als u een kist wilt moet u 24 stuks bestellen.

In de V.S. heet de Larutan lijn Natural. Deze naam kon Jonathan Drew in de EU niet gebruiken en vandaar dat hij de naam van achteren naar voren spelt. Lekker creatief, net als de hele serie van Larutan. Iedere soort Larutan komt in een bijzondere “display-kist”.

De Larutan lijn van Drew Estate is eigenlijk een bonte verzameling van losse smaken. De lijn laat zicht het beste beschrijven als “anders” en is het bewijs waarom Drew Estate staat voor “The Rebirth of Cigars”. Hiermee heeft Jonathan Drew de definitie van sigaren weten te veranderen.

Voor Larutan gebruikt Drew Estate de beste Nicaraguaanse tabakken in combinatie met traditionele donkere tabakken uit Afrika, Turkije, St. James Parish en andere exotische locaties. Elk Larutan ondermerk heeft zijn eigen blend. Hierdoor ontstaat een unieke en range van producten van Mild tot sterk. De tabak uit St. James Parish (Parish is letterlijk vertaald een parochie. In de staat Louisiana gebruiken ze dit als naam voor de lokale overheid in plaats van een county) is bijvoorbeeld Perique tabak. Deze tabak gebruikt men normaliter als pijptabak. Drew Estate weet zelfs hier weer een draai aan te geven door Kentucky Fire Cured tabak te fermenteren.

De totale lijn bestaat uit 12 verschillende referenties waarvan we er in Nederland met drie beginnen. Dirt en Dirt Torpedo zijn de eerste twee. Het is moeilijk kiezen tussen de Dirt en de Dirt Torpedo. Ze zijn beiden echt astronomisch lekker. De Aromatische donkere tabak in combinatie met een vleugje zoetigheid… Echt top. Leuk detail is dat Dirty Fabian zijn bijnaam aan zijn verslaving aan deze sigaar te danken heeft.

De derde Larutan is de Jucy Lucy. Ondanks haar kleine formaat een echte eye-catcher. Haar Cameroen dekblad, in combinatie met haar formaat en de hint van caramel zorgen voor 20 minuten echt genot. Na twee trekjes wil je niet anders meer. Gelukkig zitten er 40 Lucy’s in een kist!

© 2012 - 2019 Sigarenspeciaalzaak Ted Bogers Tedcigars | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.